Easy Fit EMS studio

Easy Fit EMS studio za održavanje i njegu tijela je novi i inovativni projekt koji je pokrenut 2019 godine. Ideja o pokretanju projekta nastala je iz razloga što ni sami nismo mogli pronaći vremena za bilo kakav fitnes trening 2-3 puta tjedno. Kako alternativu tome kako doskočiti današnjem modernom i užurbanom načinu života upustili smo se u otkrivane ove nove tehnologije.

Nakon što smo obišli sve proizvođače EMS uređaja odlučili smo da u našem Easy Fit studiju koristimo najnoviju generaciju EMS uređaja tvrtke E-Fit. Uređaj nudi spektar mogućnosti treninga kao core i cardio treninzi ,relax i opuštanje mišića, rehabilitacija.

Easy Fit EMS treninzi

Treninge koje nudimo isključivo su individualni, uz prisustvo osobnog trenera, a izvode se u posebno dizajniranim Hi-Tec ultra lakim antibakterijskim odjelima u kojima se nalaze jedinstvene flexi carbo elektrode, koje se moče s vodom kako bi protok struje do tijela bio ugodan i kvalitetan. Ispod tehničkog odjela oblače se posebna pamučna pododijela koja garantiraju 100% higijenu.

Električna stimulacija mišića ili EMS, je tehnologija koja se temelji na nekoliko desetljeća istraživanja i razvoja. Uspješno primjenu pronašla je u područjima fitnessa, rehabilitacije te industrije za ljepotu i održavanje tijela. U ovom obliku primjene, za sport i rehabilitaciju, nastala je kao potreba da se astronautima na svemirskoj postaji pronađe način treninga koji će spriječiti atrofiranje mišića u bestežinskom stanju, znači kada nije bilo moguće opteretiti mišiće utegom ili nekakvim vježbama. Nakon toga tehnologiju su počeli koristiti razni vrhunski sportaši i timovi, a sada ju u našem studiju možete isprobati i vi.

MINUTA EASY FIT EMS TRENINGA

S najnovijom tehnologijom u samo 2 x tjedno po 20 minuta postižemo nevjerojatne učinke na zdravlje, razvijamo mišićnu snagu i odlikujemo tijelo.

Personalizirani trening

EASY FIT EMS TRENING

REZERVIRAJ SVOJ TERMIN BESPLATNO

REZERVACIJA PUTEM APLIKACIJE

Move with technology

O NAMA - EASY FIT STUDIO

Rezervirajte Vaš termin već danas!

Move with technology